Mario Bennes SUMMER CAMP

Martin

Esajas

Line

Clubs

Amsterdam, Haaksbergen, Urk, IJmuiden, Almere, Werkendam, Belgie

Positie

Center

Jawel een jubileum jaar!!

30ste editie whauw, wat een mijlpaal!

Ook nog alle dertig keer te mogen meemaken, is voor mij ook een grote eer. Had ik ooit gedacht dit mee te maken?!? Wel nee. Maar het spelletje is een virus van de lekkerste soort die je maar kunt hebben.

Er is veel gebeurd afgelopen jaar. Met de non-profit organisatie MoveForward heb ik geprobeerd om veel jeugd te bereiken, wat resulteerde in een samenwerking met stichting Het Vergeten Kind. Om andere kinderen ook te besmetten met het basketball virus. Ik heb er nu al zin in!

Kijk er naar uit B-BallCampers. Vergeet niet het verschil business and pleasure. Tijd voor werken en een tijd voor feesten. I bring my A- Game! Do you bring yours?!?! Het word een top editie ongeacht wat.

Tips: Als je nieuwe schoenen hebt neem je ouwe ook mee, je weet maar nooit(blaren) Genoeg droge sokken. EN SLIPPERS!! Hou er rekening mee dat je 3 keer traint per dag en zorg dat je genoeg kledij bij je hebt. Laat zoveel mogelijk niks zeggende items thuis. En het belangrijkste Be a Sunshine. Ik bedoel te zeggen als je in het camp bent, ben je een van de bevoorrechtte mensenkind die van maandag tot zaterdagmiddag het beste van ons (coaches) krijgt.

30 30 30 30 30 30 30ste kan het nog niet geloven. Er zijn maar op een hand te tellen kampen die non-stop 30 jaar halen special Thanks gaat naar NIKE. Zonder hun was dit onmogelijk. BIG UP. Lets Do This!

Terug naar het overzicht